Du tillhör troligen en grupp av något slag och grupper brukar göra resor tillsamman. Ge oss en vink om vad din grupp vill göra och vi kan ge mer än 60 år av erfarenheter inom i stort sett vilket intresseområde som helst. Det kan gälla en dags- eller flerdagsresa, en kick off, en studieresa eller en ren nöjesresa etc. Det finns mycket som väntar! Ta en diskussion med en av våra reseproducenter och du kommer att få förslag som du inte ens kanske kunnat tänka dig.

Nedan får du förslag på några vanliga "hits" som vi vet är uppskattade och som vi kan anpassa till din grupp, stor som liten. Vi "skräddarsyr" alltefter dina önskemål! Här presenterar vi fortlöpande olika förslag allteftersom vi upptäcker nyheter som kan intressera alla gruppledare.

För företag

Som företag har du säkert behov av olika typer av personalfester, kick off, event eller resor till mässor och utställningar runt om i Sverige och/eller Europa. Då är vi en bra partner för dig.

Vi samarbetar och skräddarsyr resor sedan många år tillbaka med stora organisationer såsom Volvo, Astrazeneca, Chalmers, Universitet, föreningar med olika intressen och grupperingar som uttrycker olika önskemål. Men även små och medelstora företag brukar använda oss och för att få bra arrangemang.

Hos oss kan du få många idéer och använd oss gärna som bollplank för dina grundidéer. Tillsammans kommer vi med all säkerhet till något trevligt och oförglömligt för dig och din grupp.

Kontakta oss (/kontakt) för mer information om våra gruppresor.

Kryss Oslo– Köpenhamn – Malmö

Var med om en fantastisk upplevelse som börjar i underbara Os...

2 dagar

Ryttmästarbostället

Passa på innan Kavallerimajor Bernhard Englund efter många u...

Dagsresa